Portfolio

Izrada i razvoj sajta za Školu Roditeljstva Srećica

Izrada i razvoj sajta za Školu Roditeljstva Srećica

Sa ponosom vam predstavljamo naš najnoviji projekat - Izrada i razvoj sajta za Školu Roditeljstva Srećica. Ova renomirana škola posvećena je pružanju podrške, saveta i resursa za roditelje, a mi smo imali čast da im pomognemo u njihovoj misiji.

Ključni Aspekti Našeg Rada: Moderni i Intuitivni Dizajn:

Kreirali smo vizuelno privlačan i user-friendly sajt koji olakšava korisnicima pristup potrebnim informacijama. Dizajn je prilagođen kako bi odražavao toplinu i podršku koju Škola Roditeljstva Srećica pruža svojim korisnicima. Responzivnost na Svim Uređajima:

Implementirali smo responzivni dizajn koji omogućava besprekorno iskustvo pregledanja na računarima, tabletima i mobilnim telefonima. Korisnici sada mogu lako pristupiti sadržajima sa bilo kojeg uređaja. Bogati i Korisni Sadržaji:

Radili smo zajedno sa timom Škole Roditeljstva Srećica na kreiranju i organizaciji sadržaja koji uključuju savete, vodiče i resurse za roditelje. Redovno ažuriranje sadržaja kako bi roditelji uvek imali pristup najnovijim informacijama. Interaktivne Funkcionalnosti:

Integrisali smo alate kao što su kalendar događaja, kontakt forme i interaktivne module koji olakšavaju korisnicima da se povežu sa školom i dobiju potrebne informacije. Ove funkcionalnosti poboljšavaju korisničko iskustvo i omogućavaju bolju interakciju sa školom. SEO Optimizacija:

Optimizovali smo sajt za pretraživače kako bi povećali vidljivost i privukli više posetilaca. Korišćenje najnovijih tehnika SEO optimizacije osigurava da Škola Roditeljstva Srećica bude lako pronađena na internetu. Zaključak Bilo nam je zadovoljstvo raditi na ovom projektu i pomoći Školi Roditeljstva Srećica da unapredi svoju online prisutnost. Verujemo da će novi sajt značajno doprineti njihovoj misiji pružanja podrške roditeljima i unapređenju roditeljstva.

#ŠkolaRoditeljstvaSrećica #Roditeljstvo #PodrškaRoditeljima #SavetiZaRoditelje

Posetite sajt: Srecića Niš

Date

08 jun 2024

Tags

Corporate, Responsive, web dizajn

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search