Izrada sajta cena 149€

Cena izrade sajta varira u zavisnosti od mnogih faktora, uključujući vrstu sajta, njegovu kompleksnost, funkcionalnost, veličinu i dizajn. Postoji mnogo različitih ponuda za izradu sajta, od jeftinijih opcija do skupljih, profesionalnih rešenja.

U ovom tekstu ćemo razmotriti faktore koji utiču na cenu izrade sajta i kako da pronađete najbolju ponudu za vaše potrebe.
Image

Vrsta sajta

Prvi faktor koji utiče na cenu izrade sajta je vrsta sajta koji želite da napravite. Postoje tri osnovne vrste sajtova: statični, dinamični i e-trgovinski sajtovi. Statični sajtovi su jednostavni sajtovi koji se sastoje od nekoliko strana koje su statične i ne menjaju se često. Dinamični sajtovi su kompleksniji sajtovi koji imaju funkcionalnosti kao što su registracija korisnika, korisnički paneli i interaktivni sadržaji. E-trgovinski sajtovi su sajtovi za online prodaju koji obično uključuju funkcionalnosti poput korpe za kupovinu, sistema za plaćanje i sl.

Statični sajtovi su obično najjeftiniji jer ne zahtevaju mnogo vremena i resursa za izradu, dok su dinamični sajtovi skuplji zbog svoje kompleksnosti. E-trgovinski sajtovi su najskuplji jer uključuju više funkcionalnosti koje su neophodne za prodaju proizvoda putem interneta.

Image

Kompleksnost sajta

Kompleksnost sajta je još jedan faktor koji utiče na cenu. Ako želite sajt sa jednostavnim dizajnom i funkcijama, to će koštati manje od sajta sa složenim funkcijama. Složene funkcije uključuju stvari poput korisničkih panela, sistema za rezervaciju, video snimaka, interaktivnih mapa i drugih specijalnih funkcija. Ako želite sajt sa ovim funkcijama, očekujte da ćete morati da platite više.

Veličina sajta

Veličina sajta takođe utiče na cenu. Veći sajtovi zahtevaju više vremena i resursa za izradu, pa će stoga biti skuplji. Ako želite sajt sa nekoliko stranica, to će koštati manje od sajta sa više od 50 strana.

Dizajn sajta

Dizajn sajta takođe utiče na cenu. Ako želite prilagođen dizajn sajta, to će koštati više nego korišćenje gotovih šablona. Prilagođeni dizajn obično podrazumeva da stručnjak za dizajniranje sajta po vašoj meri radi određenog vremenskog perioda, koristeći različite alate i softverske pakete.

Gotovi šabloni mogu biti jeftiniji i brži za implementaciju, ali imaju manje mogućnosti prilagođavanja. Ako želite da se istaknete i imate jedinstven izgled i osećaj na vašem sajtu, onda bi trebalo da razmotrite prilagođeni dizajn. Ipak, treba biti svestan da ovaj proces može trajati nekoliko nedelja, pa čak i meseci, što takođe utiče na konačnu cenu izrade sajta.

Održavanje sajta

Još jedan faktor koji utiče na cenu izrade sajta je održavanje. Sajtovi zahtevaju održavanje kako bi se osiguralo da funkcionišu glatko i da se redovno ažuriraju. To uključuje nadzor nad bezbednošću sajta, popravke grešaka, ažuriranje sadržaja i optimizaciju pretraživača.

Održavanje može biti uključeno u cenu izrade sajta, ili se može naplaćivati posebno, kao mesečna ili godišnja pretplata. Ako želite da izbegnete visoke troškove održavanja sajta, možete sami ažurirati svoj sajt. Međutim, to može biti izazovno, posebno ako nemate iskustva u programiranju i dizajniranju sajta.

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search