Izrada sajta Beograd cena 149€ | Agencija za izradu sajtova u Beogradu

Povećajte promet na svom sajtu, optimizujte svoje mrežne konverzije i povećajte prodaju pomoću naših strategija za onlajn fokusiranje na rast.

Beograd sa skoro 2 miliona stanovnika je glavni i najnaseljeniji grad u Srbiji i predstavlja privredni i obrazovni centar Republike Srbije. Zbog toga je jako važno da imate sajt ukoliko želite uspešno da poslujete na području Beograda.

Imamo iskusan tim veb dizajnera i programera koji odgovaraju na sve vaše zahteve i završavaju posao potpuno profesionalno. Naši sajtovi su napravljene u skladu sa najnovijim i najboljim tehnologijama. Naša ponuda je da pružimo vama i vašoj kompaniji najinteligentniju, kreativnu i funkcionalnu veb stranicu koju možete priuštiti. Nemamo skrivenih naknada ili dodatnih troškova.

Sistem za upravljanje sadržajem (CMS) je najjednostavniji način za upravljanje sadržajem putem korisničkog interfejsa. Sa CMS-om ne morate da plaćate veb dizajneru svaki put kada treba da promenite datume događaja, ažurirate sadržaj, promenite slike ili dodate proizvode u svoju internet prodavnicu.
Izrada sajtova u Beogradu
Beograd, glavni grad Srbije, je živahan grad sa tehnološkom industrijom u procvatu. Kako sve više preduzeća premešta svoje poslovanje na internet, potražnja za dizajnom i razvojem web sajtova u Beogradu je naglo porasla. Od malih startapa do velikih korporacija, postoji rastuća potreba za profesionalnim uslugama izrade web sajtova koje mogu pomoći preduzećima da uspostave svoje prisustvo na mreži i dosegnu nove klijente.

Jedna od ključnih prednosti naše agencije je bogatstvo talentovanih profesionalaca u ovoj oblasti i zbog toga preduzeća koja traže usluge dizajna i razvoja veb stranica u Beogradu imaju pristup nekim od najveštijih i najiskusnijih profesionalaca u industriji. Najveća prednost saradnje sa našom agencijom je konkurentna cena. U poređenju sa drugim evropskim gradovima, troškovi života u Beogradu su relativno niski, što znači da preduzeća mogu da dobiju visokokvalitetne usluge veb-sajta za delić cene. Ovo je posebno važno za mala preduzeća i startape koji rade sa ograničenim budžetima, ali i dalje žele da uspostave snažno prisustvo na mreži.

Naši radovi

Euproweb Portfolio Izrada sajtova Beograd
Uz svaki naš paket dobijate SSL certifikat koji će podići rank vašeg sajta, godinu dana Web Hosting-a i .COM domen po vašem izboru.

BASIC

149€
  • Jednostavna prezentacija sa početnom stranicom. Izradjuje se na osnovu gotovih profesionalnih rešenja. Funkcionalnost sajta i moderan izgled predstaviće vas u najboljem mogućem svetlu.

CMS START

295€
  • Započinjete sopstveni biznis? Nudimo vam kompletan paket dizajn koji obuhvata idejno rešenje, logo dizajn i web dizajn. Menjajte sami sadržaj na svom sajtu bez dodatnih troškova održavanja.

Online Shop

599€
  • Internet Prodavnica Omogućiće vam da radite non-stop. Unapredite vaše poslovanje i iskoristite mogućnost prodaje preko interneta na vreme i pre konkurencije. Ne dozvolite sebi da vas ne mogu pronaći.

Strategija

Profesionalni dizajn započinje dobrim razumevanjem vašeg poslovanja i grupe koju želite da ciljate.

Dizajn

Specijalizovani smo za kreativni dizajn koji korisnicima pruža najbolja iskustva. Po našem mišljenju veb dizajn je umetnost koja stvara nešto što informiše i pruža pomoć.

Razvoj

Uz bogato iskustvo nudimo usluge veb dizajna u Beogradu i celoj Srbiji koristeći najnovije i najbolje tehnologije kako bi sajtovi radili na svim uređajima i bili dostupni svima.

Marketing

Pomoću naše optimizacije za pretraživače (SEO) i marketinga na društvenim mrežama možemo vam pomoći da povećate broj posetilaca veb lokacije.

Agencija za Digitalni Marketing

dizajn sajta za male i velike firme

Izrada sajtova za male i velike firme


Svaki projekat za nas je jedinstven. Razumemo vaše specifične potrebe i pružamo uslugu izrade sajtova po meri kako bismo osigurali da vaš veb sajt bude zaista jedinstven. Vršimo intenzivno istraživanje i analizu pre nego što započnemo sa procesom izrade i rado ćemo razgovarati sa vama o svim vašim zahtevima do najsitnijih detalja tokom čitavog procesa izrade sajta.

Kontaktirajte nas
Mi smo integrisana kreativna agencija, ali to ne znači da vam ne možemo ponuditi modularnu uslugu. Sve što radimo pruža se sa stručnošću i implicitnim razumevanjem šireg konteksta vašeg marketinškog miksa.

Bez obzira koje naše usluge su vam potrebne, možete biti sigurni da uvek radimo kreativno i sa stavom "mogu da uradim".


Pozovite ili pošaljite poruku na: 0637683881

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search