Image

Šta je agencija za digitalni marketing?

EUPROWEB agencija za digitalni marketing, bavi se marketingom putem digitalnih kanala. Ovo izmedju ostalog uključuje kreiranje i pokretanje kampanja  putem društvenih medija, oglašavanje sa plaćanjem po kliku, kreiranje video zapisa i izradu sajta.

Sve marketinške kampanje se mogu odvijati preko pametnih telefona, digitalnih uređaja i nemaju nikakvih ograničenja po pitanju platformi.

Pokretanje poslovanja kroz digitalnu transformaciju

Uključite svoje klijente preko prave platforme u pravo vreme implementacijom digitalnog marketinga u svoje poslovanje. Stupite u kontakt sa nama i kako bi ste dobili kompletne usluge digitalnog marketinga.
Image

Šta je SEO u digitalnom marketingu?

Optimizacija za pretraživače ili SEO je način na koji kompanije mogu da povećaju svoju posetu preko pretraživača sa ciljem da svoje veb stranice i imena gurnu na vrh bilo koje stranice rezultata pretrage. Ovo može biti kroz rezultate pretrage urađene organski ili urednički. Kada kompanije uspeju da uspešno primene SEO u svojim strategijama digitalnog marketinga, njihova imena i web stranice postaju sve vidljiviji većem broju potrošača.

Kompanije su se fokusirale na marketing putem štampe, televizije i radija. Iako ove opcije i dalje postoje, internet je doveo do promene u načinu na koji kompanije dolaze do potrošača. Tu je na scenu stupio digitalni marketing. Ovaj oblik marketinga uključuje korišćenje web-sajtova, društvenih medija, pretraživača i aplikacija — sve što uključuje marketing sa povratnim informacijama kupaca ili dvosmernu interakciju između kompanije i njenih kupaca. Najpopularnije platforme su Google Ads i Facebook Ads.
Cilj digitalnog marketinga je da dopre do potencijalnih kupaca kroz korišćenje sadržaja. Sadržaj se obično objavljuje na sajtu, a zatim se promoviše putem društvenih medija, marketinga, putem emaila, optimizacije pretraživača ili čak kampanja sa plaćanjem po kliku. Alati digitalnog marketinga uključuju i blogove, e-knjige, online kurseve, infografike, podkaste i webinare.

E-mail marketing je i dalje jedan od najefikasnijih kanala digitalnog marketinga.
Mnogi ljudi mešaju marketing putem emaila sa neželjenim porukama emaila, ali to nije ono što marketing putem emaila predstavlja. Ova vrsta marketinga omogućava kompanijama da stupe u kontakt sa potencijalnim kupcima i svima koji su zainteresovani za njihove brendove.
Image

Marketing društvenih medija

Primarni cilj marketinške kampanje na društvenim medijima je svest o brendu i uspostavljanje društvenog poverenja. Kako ulazite dublje u marketing društvenih medija, možete ga koristiti za dobijanje potencijalnih klijenata ili čak kao direktan marketing ili kanal prodaje. Promovisani postovi i tvitovi su dva primera marketinga na društvenim mrežama.

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search