Portfolio

Izrada sajta za transportnu kompaniju u Čikagu, Ilinois

Izrada sajta za transportnu kompaniju u Čikagu, Ilinois

U saradnji sa našim stručnim timom, dizajnirali smo i razvili modernu veb stranicu za renomiranu transportnu kompaniju sa sedištem u Chicagu, Illinois. Naš cilj je bio stvoriti sajt koji ne samo da odražava profesionalnost i efikasnost kompanije, već i pruža korisnicima intuitivan i prijatan doživljaj prilikom pretraživanja usluga.

Kroz pažljiv dizajn, implementaciju najnovijih tehnoloških rešenja i fokus na korisničkom iskustvu, uspeli smo kreirati veb stranicu koja ne samo da privlači pažnju, već i olakšava interakciju sa posetiocima. Od pregleda usluga do kontaktiranja kompanije, korisnici sada imaju jednostavan put ka angažmanu.

Zadovoljstvo naših klijenata je naša najveća nagrada, a rad za ovu kompaniju predstavlja još jedan uspešan projekat u našem portfoliu. Ako i vi želite unaprediti svoje prisustvo na mreži, pozivamo vas da nas kontaktirate i razgovaramo o tome kako možemo zajedno postići vaše ciljeve.

Date

04 januar 2024

Tags

Logo dizajn, Responsive, web dizajn

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search