Portfolio

Izrada Sajta za Američku Kompaniju - FML Logistics

Izrada Sajta za Američku Kompaniju - FML Logistics

Ponosno predstavljamo našu uspešnu saradnju sa FML Logistics, vodećom američkom kompanijom u logističkom sektoru. Naš tim stručnjaka za web dizajn kreirao je moderno online prisustvo koje odražava profesionalnost i inovativnost ove vrhunske logističke kompanije.

Moderan Dizajn
Naš fokus je bio stvaranje vizuelno atraktivnog sajta sa savremenim dizajnom, prilagođenim potrebama američkog tržišta. Svaki element je pažljivo biran kako bi odražavao snagu i efikasnost FML Logistics.

Zadovoljni Klijenti
U zajedničkom radu sa FML Logistics, postigli smo visok nivo zadovoljstva klijenata. Nastojali smo da ispunimo sve zahteve i očekivanja, gradeći dugotrajan odnos poverenja.

U Saradnji sa Klijentom
Naš pristup izrade sajta bio je temeljen na tesnoj saradnji sa FML Logistics. Redovna komunikacija i pažljivo saslušavanje njihovih potreba omogućili su nam da pružimo rešenje koje savršeno odražava identitet i ciljeve kompanije.

Ako želite da vaša kompanija ostvari sličan uspeh na webu, obratite nam se kako bismo i vama pružili vrhunsku uslugu izrade sajta prilagođenu američkom tržištu.

Date

22 novembar 2023

Tags

Corporate, Responsive, web dizajn

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search