Portfolio

izrada sajta za Grad Leskovac i opštinu Bojnik u okviru programa EU PRO

izrada sajta za Grad Leskovac i opštinu Bojnik u okviru programa EU PRO

Predstavljamo vam novi projekat našeg tima - izrada sajta za Grad Leskovac i opštinu Bojnik u okviru programa EU PRO, koji je finansiran od strane Evropske unije i Vlade Srbije. Cilj projekta je da se razvije regionalni geografski informacioni sistem (GIS) koji će doprineti valorizaciji i većoj prepoznatljivosti turističkog potencijala ovih lokalnih samouprava.

Sa našim timom, Grad Leskovac i opština Bojnik su imali jedinstvenu priliku da unaprede svoje turističke potencijale i privuku veći broj turista. Naša agencija je uspešno realizovala projekat i kreirala funkcionalan i moderan sajt koji omogućava posetiocima da istraže sve lepote ovih lokalnih samouprava. Naša ekipa se fokusirala na dizajn i funkcionalnost, kako bi sajt bio jednostavan za upotrebu i prilagođen svim korisnicima.

Ovaj projekat je samo jedan u nizu primera uspešne saradnje između naše agencije, Evropske unije i Vlade Srbije. Ponosni smo na našu ulogu u ovom projektu i verujemo da će sajt postati nezaobilazna destinacija za sve turiste koji posete ove lokalne samouprave.

 

Date

17 april 2023

Tags

Corporate, Logo dizajn, Responsive, web dizajn

O Nama

EUPROWEB ima talentovanu grupu programera, dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, rastu i poboljšanju online prisutnosti.

Internet tehnologijama se bavimo od 2005. godine. Predstavništvima u Beogradu, Nišu i Leskovcu pokrivamo celu Srbiju.


 

Prečice

Održavanje | Održavanje Wordpress Sajtova CenaIzrada online prodavnice Beograd cena 599€ |

WordPress podrška i održavanje. Ažuriranje i vodjenje vašeg WordPress sajt sa nama je mnogo lakše!! Osnovna ažuriranja, ažuriranja dodataka i još mnogo toga!
 
Kontaktirajte nas: +381 63 768 3881

Kontakt Info

Radno Vreme

  • Pon - Ned - 8:00 - 23:59h

RE.RS
Matični br: 65610752
PIB: 111709953

Search